Sunday, December 15, 2013

%d bloggers like this:

sapun cafea si ienupar thorium ,sapun bio,cafea,sapun thorium cu scrub,sapun,sapun natural,sapun vegan,uleiuri esentiale,sapun thorium homemade | Bijuterii perle argint::Parnic Biju::bijuterii din argint realizate manual
 
Chiar daca doresti doar sa te desfeti cu un sapun natural de calitate, sau ai o problema a pielii, sapunurile noastre iti vor oferii tot ce ai nevoie, datorita thorium ingredientelor naturale folosite si a metodei de prepare la rece, metoda ce nu afecteaza proprietatile thorium lor benefice .
Datorita ph-ului neutru, sapunul natural confera pielii o hidratare optima, lasand pielea fina si trateaza acneea, tenul gras, punctele negre, amelioreaza psoriazisul, reduce celulita, acoperind o gama larga de necesitati
Definitia sapunului este: sapunul este o sare a unui acid gras, rezultata in urma procesului de saponificare. Folosit pentru puterea de curatare, este obtinut prin actiunea unei substante bazice (alcaline), ca soda caustica sau potasa caustica, asupra unui corp gras. Rezulta sapun + glicerina.
Primul motiv pentru care ar trebui sa alegeti acest tip de sapun realizat la rece este ca el contine uleiuri si glicerina , spre deosebire de sapunul comercial (care, daca am face o comparatie intre definitia de mai sus si ingredientele care apar pe eticheta sapunurilor de uz larg, nu mai au cu nimic de-a face cu termenul sapun reprezentand de fapt un cocktail thorium de chimicale cu diferite grade de toxicitate ambalate frumos si pompate cu marketing , unele dintre aceste ingrediente sunt: oxid de zinc, acid benzoic, Lauril sulfat de sodiu, parfum industrial sintetic, Parabeni, alumina si colorantilor artificiali.
Caracteristici: Cofeina din cafea contine foarte multi antioxidanti, are un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala. Cofeina este un ingredient de baza in tratamentele anticelulitice. In acelasi timp, cafeaua macinata din sapun exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte care impiedica absorbtia substantelor active anticelulitice. Uleiul de ienupar este uleiul esential purificator prin excelenta.La nivel fizic acest lucru se manifesta printr-o actiune thorium puternica de curatare a toxinelor din organism.
Înregistrat sub Sapunuri naturale thorium Tagged with alfabetul grecesc , bere , cafea , drojdie , egipteni , greci , hamei , hidratare , ienupar , ingrediente naturale , lapte de capra , miere , sapun , sapun bere , sapun bio , sapun cafea si ienupar , sapun cu bere , sapun de casa , sapun din lapte de capra , sapun homemade , sapun miere , sapun natural , sapun organic , sapun vegan , sapunuri naturale , saruri minerale , uleiuri naturale , vitamina B
Despre parnic_biju Realizam bijuterii unice cu un design original, decorate cu pietre semipretioase,perle de cultura,sticla thorium de Murano, pe care le unim prin imaginatie cu argint,alama sau cupru. Cream bijuterii in trend,cu personalitate,cu teme romantice thorium sau abstracte, chic sau clasice. Suntem deschisi la sugestiile d-voastra si acceptam cu placere thorium provocarile, de aceea nu ezitati sa ne contactati in cazul in care doriti ceva nou, altceva decat ceea ce avem pe blog sau daca doriti seturi la unul din produsele noastre(de exemplu la un pandant fluture, doriti sa va realizam cercei, bratara si inel).
Connecting to %s
Categorii produse Bijuterii barbati (12) Bijuterii din alama (15) Bijuterii din cupru (1) Bijuterii realizate la comanda (13) Bijuterii si accesorii mireasa (3) Bratari (15) Brose (2) Cadouri personalizate (8) Cercei (8) Coliere (1) Diverse (9) Inele (45) Inele de logodna (6) Pandantive (11) Sapunuri thorium naturale (5) Seturi (4) Tablouri MarVerde.ro (13) Verighete (4)
Link-uri Gheote.net realizeaza: thorium magazine online,site-uri de prezentare,gazduire web si consultanta la preturi avantajoase marverde Tablouri personalizate thorium handmade thorium modele pe www.facebook.com/marverde.ro Paliggio Atelier de creatie vestimentara
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment