Tuesday, December 10, 2013

porc pomicultura andres agricultura cresterea pasarilor plante de apartament cresterea oilor lalele


Acasa Actualitate Generalitati Stiri Evenimente Cresterea animalelor Animale de blana Pasari andres Apicultura Diverse Gospodarie Casa si bucatarie Flori de casa si gradina Plante medicinale Vegetal Cereale Diverse Hidroponica Irigatii Legume Pesticide Pomicultura Viticultura
Este mai eficient atunci cand este aplicat in parti egale : in primavera si in toamna . În unele regiuni o cerere de fosfor şi potasiu poate fi de dorit pentru a menţine calitatea. Când perene Raigrasul este aproape de tăiat (ca pe un miniteren), o dublare a rata de azot este recomandată. Un pH-ul solului de 6,5 este ideal pentru raigrasul, dar va efectua, de asemenea, într-un gamă de 5,5 la 8,5.
Perene raigrasul poate fi semănat pe mirişte sau terenuri ne arate sau altfel preparate fie umed nefavorabile sau uscat. Acesta va dezvolta rapid un sistem de radacini puternice şi va fi bun de pasunat in 90 de zile sau mai putin .
Creşterea este cea mai rapidă atunci când însămânţate în oricare toamna sau primăvara devreme. În regiunile în care iernile sunt lungi şi severe, se recomandă ca acesta să fie însămânţate în primăvară.
Suprainsamantarea este metoda ideala de a mentine calitatea si productivitatea unei culturi. În primii 2-3 ani de utilizare, productia scade cu 20-25%, iar dupa 5-8 ani, o cultura poate avea pana la 50% mai putine specii.
Boala limbii albastre
porc pomicultura andres agricultura cresterea pasarilor plante de apartament cresterea oilor lalele ovine iepuri cresterea animalelor cresterea vacilor plante actualitate agricultura gospodar cresterea albinelor apicultura miere de albine pasari albine vita de vie
Utilizator
Conecteaza-te cu contul Facebook. Datele tale personale nu vor fi utilizate de catre agraris.ro.

No comments:

Post a Comment